Wszelkie uwagi przyjmuję na klatę
I jeszcze sorki za ilość, ale nie można takiej imprezy pokazać na 3 fotkach.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17

18.

19.

Nie wywaliłbym bo:Ja bym na pewno wyrzucił z tego zestawu zdjęcia na których zawodnicy mają zasłonięta twarz ręką lub piłka tj. zdjęcia nr: 2, 6, 17. 4 bardzo fajny moment, ale żeby nie było tak kolorowo to szkoda ze nie ma ciut więcej miejsca u góry i z lewej. Najbardziej podobają mi się zdjęcia: 11, 15, 16, 18
Kciukiem pisane - tapatalk POLECAM
Właśnie cały szkopuł w tym, że to Ty mnie do tego zainspirowałeśPS. tego amatora to chyba podpowiedział Ci Golden
Jaa? Nigdzie tak nie napisałem, ale za to widziałem że Golden mocno to podkreślałWłaśnie cały szkopuł w tym, że to Ty mnie do tego zainspirowałeśPS. tego amatora to chyba podpowiedział Ci Golden
Wiem co Marek ma na myśliJaa? Nigdzie tak nie napisałem, ale za to widziałem że Golden mocno to podkreślałWłaśnie cały szkopuł w tym, że to Ty mnie do tego zainspirowałeśPS. tego amatora to chyba podpowiedział Ci Golden
Wiem do czego pijesz, ale za bardzo wziąłeś to do siebie, poza tym tam nie było takiego słowa, więc luuzKonkretnie to zainspirował mnie Twój wpis w wątku " Zaproszenie do Partnerstwa w OPO ", szkoda, że zablokowano edycję postów w tym wątku, bo bym Ci zacytował konkretnie.
Jest tam mój wpis ze zdjęciem to polecam tam zajrzeć, a Goldena proponuję nie mieszać do tego, to jest tylko i wyłącznie mój pogląd na cała sprawę.
To tyle w temacie z mojej strony.
Też miałem to napisać ale się powstrzymałem...
Na #1, który jest dla mnie najurokliwszym zdjęciem, szkoda mi obciętego dołu wózka. Jakoś tak na tych zdjęciach cały wózek postrzegam jako ich "nogi", wiec obcięcie go dla mnie = obcięcie stóp na zdjęciu.
Nie sprowadzałbym tego stwierdzenia do wszystkich niepełnosprawnych tenisistów.Też miałem to napisać ale się powstrzymałem...
Na #1, który jest dla mnie najurokliwszym zdjęciem, szkoda mi obciętego dołu wózka. Jakoś tak na tych zdjęciach cały wózek postrzegam jako ich "nogi", wiec obcięcie go dla mnie = obcięcie stóp na zdjęciu.
Nr.1 moje ulubione